Du er mere værd end prisen!

Casebeskrivelse på et målrettet karrierecoachingforløb

At flytte sig og arbejde målrettet og professionelt med sig selv, når det drejer sig om at blive afklaret på job, kræver mere end bare lige at sætte sig foran skærmen og skrive en "god ansøgning". Ofte sidder vi i uopsagt job, og føler os utilfredse med lav trivsel og har allerede begyndende stress-signaler.

Beslutningen om at hyre en coach kan faktisk også være en stress-faktor, for "hvad har jeg egentlig brug for og det kan da for h...ikke være så svært selv at gøre, komme videre...!"

Jeg, som professionel coach, forstår dette dilemma til fulde. Vi har jo netop behov for "at have styr på det hele" og dét at bede om professionel hjælp udefra, som man også skal betale en masse penge for, er ...ja..svært og så lader man den ofte ligge dér. I ubeslutningen.

Nogle bryder alle de her indre barrierer, erkender behovet, og beslutter sig for at "vil have en professionel coach!" Og dette skridt tog fx Christina her, som jeg fik glæden af at coache i hendes behov for karriereafklaring med mere.

Jeg har i samarbejde med Christina udarbejdet denne casebeskrivelse, til inspiration for andre, måske DIG, som overvejer et karrierecoachingforløb, men som endnu ikke har taget beslutningen.

Læs casen lige her:

http://www.gittehoumand.dk/referencer/kundecase/jobafklaring,-area-sales-manager/

Og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig any time

Gitte Houmand

Skrevet af Gitte Houmand kl. 14:48
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér