Bloggen her er til dig, som søger svar og spørgsmål om det at være menneske. At gå efter dine drømme. Sætte ild i dig. Skabe dit eget liv. Som du ønsker det skal være. Du har kun dette ene liv!

Gitte_multihuset_terrasse_ny_14

Fra stress, angst, depression og langvarig sygemelding til nyt job, personligt lederskab, klarhed og ...livsglæde!

Læs her Anettes meget personlige skildring af et dybt coachingforløb hos mig.
Skrevet af Gitte Houmand kl. 11:48

Du kan godt!

Den største motivation for forandring er ofte "smerte". Vi har måske levet FOR længe med noget der gør morderligt ondt. Forsøgt at pakke det væk. Levet et usandt liv. Som mental coach arbejder jeg blandt andet med at spejle dine tanker op for dig. Spejle din sandhed op for dig. Og ofte er sandheden langt væk fra virkeligheden. Du har skabt et indre drama, teaterstykke, hvor du selv skriver teksterne og får skuespillerne til at sige dem. I dit eget hoved. Det kan der gå mange år med at spille for dig selv og dermed holde lidelsen ved lige! Men det er IKKE virkeligheden. Og ligesom du selv skaber dramaet, kan du også selv stoppe det.
Skrevet af Gitte Houmand kl. 09:03

Når coachen "gør dig vred"? er du (først) rigtig igang med at flytte dig mentalt. Hvis du der "fyrer"? coachen går du tilbage hvorfra du kom.

Coaching handler om at skabe bevidsthed, så personen får nye indsigter og beslutningsgrundlag til at skabe valg. Ofte gør det "ondt" at blive coachet. Eller det kan det gøre. Vi kan skabe bevidsthed om at det vi indtil nu har gået og troet på, ikke er sandt, men blot tanker, vi ubevidst har valgt at holde fast på, fordi vi troede på dem. Læs her, hvad jeg mener med min provokerende overskrift.
Skrevet af Gitte Houmand kl. 16:00

Vi skaber, stadig, vores eget liv.

Vi kan sagtens bryde vores måde at være sammen på. Venindeskab kan også være vejen til personlige indsigter med tilbagetrækning, mindfulness og yoga-øvelser. Jeg deler her en smuk dag i fuld tilbagetrækning sammen med en veninde, der "bare ka´det dér" - læs med og lad dig inspirere:-)
Skrevet af Gitte Houmand kl. 14:55