A3A8748W TILTRYK

Forebyggelse

Føler du dig presset?

Når du føler dig presset eller stresset, er det tegn på ubalance, og at kroppen forsøger at sige fra ved at gøre dig opmærksom på det.

Din opgave er at lytte til kroppens sprog, anerkende signalerne og reagere ved at håndtere situationen.

Modsat at lukke øjnene for det, sige "det går nok" for det gør det ikke. Kroppen forstår ikke dette sprog. Den har behov for balance i overensstemmelse med dine værdier og den du er som person, dit ego. 

Læs evt. mere om stress symtomer og signaler her.

Hvorfor stress coaching?

Stress coaching adskiller sig fra almindelig coaching ved at være mere rådgivende og styrende. Som stressramt er du ikke i din normale tilstand, du er mere sårbar, nogle af dine sanser fungerer ikke som de plejer og at komme til en coach, der stiller dig spørgsmål, i tillid til, at du selv har alle svarene, kan virke katastrofalt og skabe den modsatte effekt. 

Derfor er det af allerstørste vigtighed, at du finder en coach der er dygtig til at stress coache, og som ved, hvad han/hun har med at gøre. Der kan holde dig fast i at gøre dit hjemmearbejde, motivere, støtte og hjælpe dig, når det synes alt for meget op af bakke. 

I mit arbejde med stress ramte arbejder jeg styrende og målrettet på at jeg er din guide, som din rejsefører, mod nye indsigter, nye utrådte livsområder og erkendelser da stress handler om følelser og uhensigtsmæssige tanker og brydning af mønstre og vaner.

Målet er, at du 

  • forstår vigtigheden i at tage personligt ansvar for din stress
  • lærer nye og mere positive tanker om dig selv og din situation 
  • erkender din aktuelle situation og alvoren i den
  • får genskabt kontakten ind og til dig selv 
  • får samlet kræfter til at ændre, justere negative mønstre og adfærd som du har 100% indflydelse på
  • lærer at se gaverne i din stress og undgår at komme i lignende situation igen
  • skaber selvindsigt og selvforståelse af hvordan du og andre ser dig selv
  • erfarer vigtigheden i at tid skal priorteres proaktivt 
  • lærer at nyde nuet og bare være

Et stress coachingforløb er personligt og individuelt - ikke 2 mennesker reagerer på samme måde og den eneste rigtige måde, at møde et menneske i stress på, er at møde det lige præcist dér hvor det er i nuet og tage udgangspunkt der.

Forløbet er personligt skræddersyet og i starten med korte intervaller og med god tid, realistiske hjemmeopgaver og god og kærlig støtte, rådgivning og hjælp.

Kontakt mig for booking af et afklaringsmøde med henblik på udarbejdelse af oplæg til dig eller din medarbejder.

Eller ring til mig på 21 91 76 48