A3A9095W SORTHVID

Referencer fra Stresscoaching

Formåede på rekord tid at læse mig!

Kære Gitte
Tak fordi du gav dig tid til en lille snak med mig onsdag d. 29. April 2015.

Med frustrationer over stress i hverdagen og om "at være sådan en, der skal have styr på tingene", formåede du på rekord tid at læse mig. - Nej, Birgitte ER ikke sådan en ...... - Birgitte skal ingenting, hun gør det hun ønsker at gøre!:-)
Vores lille snak har givet mig en indre ro, god nattesøvn og masser af nye tanker. Jeg er igang med at udvikle en ny side af mig selv - en process, jeg føler er igangsat med et "kærligt spark" fra dig. Tak for det!

Mange hilsner
Birgitte Djernæs
Kunderådgiver Jyske Bank

Absolut anbefalelsesværdig - solid viden om stress..!

Gitte har været min coach i foråret 2011, og det har været en fantastisk positiv oplevelse, der virkelig har rykket. Jeg kunne hurtigt se en vej ud af mine stressproblemer, og jeg er kommet videre med mit liv.

Mit overskyggende problem har været stress, og det er noget, som Gitte har haft en solid viden om. Hun har været genial til at give mig den viden og indsigt, jeg havde brug for, på det tidspunkt jeg havde behov for den. Hun har været i stand til at give mig de nødvendige redskaber til at komme ud af den stresstilstand, jeg befandt mig i.

Det er absolut anbefalelsesværdigt.

Kim Jensen
Lager- og salgschef UNO Danmark

Det er en herlig følelse af totalt mentalt overskud..!

Gitte har i den grad formået at få mig til at se lyset!

Det har nok ikke været den nemmeste coachingopgave for Gitte, men med hendes store engagement, kompetence, positive sind og dejlige humør har jeg følt mig i særdeles trygge hænder, også til at blotte og mærke mine inderste følelser!

Med Gittes fantastiske, guidende teknik har jeg fundet ind i mig selv og lavet en værdiafklaring af, hvad der betyder noget for mig her i livet. Det er en herlig følelse af totalt mentalt overskud og har givet en kæmpe appetit til at fortsætte med min personlige udvikling. Jeg vil helt sikkert også fremover bruge Gitte til sparring på andre områder i mit liv.

Ginnie Nørskov, Purchase Manager
Spirit Wholesale ApS

Gik til eksamen med en god fornemmelse og fik fine karakterer..!

Vi havde en pige, der gik fra at have det dårligt og være meget nervøs og usikker, og som ikke fik det optimale ud af sin eksamen, til en pige, som - om end hun havde sommerfugle i maven, men den sunde slags - gik til eksamen med en god fornemmelse og fik fine karakterer. Hun endte med at komme til coaching hos Gitte tre gange lige inden eksamen, hvor de fik snakket struktur og metode til gennemgang af eksamensstoffet igennem. De fik lavet plancher over, hvordan eksamensdagen skulle foregå, lige fra morgen til tidspunktet for eksamen. Planen blev fulgt til punkt og prikke.Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at når hun står over for en situation igen, hvor hun føler sig usikker, så vil vi ikke et øjeblik tøve med at sende hende til personlig coaching hos Gitte. Juni 2009.

Lis og Jimmy Pedersen
Forældre til gymnasieelev

Eksamensangst

Jeg havde eksamensangst. Der er mange mennesker, der har eksamensangst, men som aldrig får gjort noget ved det, fordi det er meget svært at indrømme. At indrømme, at man har brug for hjælp. Før jeg startede hos Gitte, havde jeg oplevet flere gange, hvordan mine tanker kunne tage over. Jeg gik ind til eksaminerne og begyndte at græde, ryste, snakke hurtigt, tænke 'flygt', havde svedige hænder, og mit hjerte bankede. Det føltes som om, at mine tanker og min krop ikke hang sammen. Jeg følte det som om, at jeg ikke kunne styre det. Derfor tog jeg beslutningen om at få hjælp.

Jeg valgte Gitte, fordi hun er noget helt specielt. En person, som altid kan få mig til at føle mig godt tilpas, og så er hun 100% ærlig. Jeg fortalte Gitte, hvordan jeg havde det med at gå til eksamen, og vi fandt ud af, at jeg skulle have nogle trygge ting, som jeg kunne gøre inden eksamen såsom: kost, motion, styr på noter og søvn. Derudover arbejdede vi hele forløbet igennem med mine tanker - kognitiv terapi , hedder det vist. Jeg fandt ud af, at jeg kan styre mine tanker. Jeg kan styre mine tanker, så de hjælper mig på den måde, jeg har brug for. Jeg fandt også ud af, at jeg, når jeg er til eksamen, ofte tager negative tanker med mig, og at det var noget, jeg skulle/ville have vendt. Noget, der var vigtigt, men som ikke har så meget med angsten at gøre, var, at jeg lærte forskellen mellem ordene 'skal' og 'vil'. Det første kan nærmest blive en byrde, mens det andet er noget, som jeg vil. Og det er rigtig vigtigt, hvis man vil vende sine tanker. Det vigtigste, jeg tager med mig, er, at jeg styrer situationen og ikke omvendt. Og hvis jeg kan mærke, at situationen er ved at overtage, kan jeg stoppe op og trække vejret, og 'fortælle' situationen, at det er mig, der bestemmer. Det er et valg, vi tager. Og jeg er så glad for, at jeg tog valget om at få hjælp til min eksamensangst! Jeg kunne ikke have gjort det her uden Gitte. Et mere oplivende menneske skal man virkelig lede længe efter. Hun er dygtig til at stille de rigtige spørgsmål, så jeg kom til at tænke over ting, som jeg ikke havde tænkt over før. Jeg er den dag i dag stadig nervøs, når jeg skal til eksamen, men jeg har lært at styre mine tanker og dermed min krop.

Jeg ved, at hvis jeg en dag får brug for hjælp igen, kan jeg finde den hos Gitte. Hun er fantastisk!

Nanna Rahbek Jørgensen
Student, Roskilde Gymnasium