A3A8674W SORTHVID

Referencer fra Lifecoaching

Transformerende coachingforløb som skabte 100% personligt lederskab

Jeg har over en længere periode på knap 2 år, haft Gitte tilknyttet som coach. Formålet med forløbet hos Gitte var hovedsageligt personlig udvikling ifm. mit job. Jeg kan dog i dag prise mig lykkelig for, at mit coachingforløb strakte sig langt ind i den personlige udvikling af mig som menneske og person.

Jeg opnåede meget hurtigt et fantastisk forhold til Gitte, hvor fortrolighed og åbenhed var en naturlig del af vores møder. Et punkt som efter min mening har haft meget stor indflydelse på det endelige resultat. Gitte er en fantastisk coach som formår at bringe tryghed og veltilpashed ind i sessionerne hver evig eneste gang ved, at læse dine reaktioner og opbygge sessionernes indhold derud fra. En fantastisk ting jeg tydeligt husker er, at Gitte ikke har en fast dagsorden, og derved kan tage emner op som fylder mest i dig den dag du møder op til den planlagte session.

Intervallet på møderne har typisk været hver 14 dag, hvilket giver rigtig god mening, når der skal være plads til refleksion og mulighed for at huske dialogen ved foregående møde. Refleksion er ud fra min personlige erfaring næring til en konstant udvikling.

En stor hjælp i hele forløbet og efter forløbet har været aftalen om at jeg har ført logbog efter hvert møde. Dette betyder, at jeg har haft tid til netop refleksion samt at udtrykke mine oplevelser og følelser over for mig selv. Logbogen gør mig i dag i stand til, at finde frem til/ genkende reaktioner på situationer under vores møder, hvilket er en stor hjælp i hverdagen når jeg oplever lignende situationer efter mine sessioner hos Gitte er afsluttet.

Jeg har fået utrolig mange simple men meget brugbare værktøjer med mig, værktøjer som ikke som sådan bruger bevidst til dagligt, men som ofte popper op i forskellige situationer.

Der er ingen tvivl om, at mine møder med Gitte har ændret min hverdag, mit arrangement på arbejde og i livet generelt, men også lysten til endnu mere personlig udvikling. Gitte har givet mig indsigt i, hvor simpelt og ukompliceret problemer og udfordringer i virkeligheden kan være hvis, jeg angriber dem rigtigt an, handler på første reaktion i "maven" og handler hurtigt.

Gitte har fået mig til at indse, at jeg ikke kommer videre ved at "tro" hvad andre tænker om mig, mine handlinger og udtalelser hvis jeg åbner munden, men at jeg udelukkende kommer videre ved at finde ud af hvordan tingene i virkeligheden forholder sig. Dette har givet mig en stor selvtillid til at handle på problemer og udfordringer når de opstår, og ikke længe efter. Min hverdag er kort sagt blevet langt mere ukompliceret og simpel at navigere i, da jeg nu ikke slæber på "gamle" uløste sager, men nu har overskuddet til at handle når problemerne opstår.

Psykisk gennemgår man en enorm forandring ved at deltage i et coachingforløb. Et åbent sind, ærlighed over for sin coach men ikke mindst sig selv samt 100% commitment er enormt vigtigt hvis du vil opnå resultater der uden tvivl VIL ændre din hverdag og måden du tænker på positivt. Du skal som deltager i et coachingforløb være klar til at rose dig selv, og endda gøre det tit i en ofte travl hverdag.. Du er din egen bedste medicin. Når jeg nu bruger ordet "Medicin" må du aldrig glemme, at din deltagelse i et coachingforløb ikke på nogen måde gør dig "syg" eller anderledes.. Det at du deltager i et coachingforløb betyder bare, at DU har mod til at stå frem og erkende at du har nogle udfordringer som kræver hjælp fra en coach som Gitte, som formår at bringe det bedste frem i dig selv ?... Formår ved simpel teknik at få dig selv til at finde løsningen på dine udfordringer og føre disse løsninger ud i livet.

For mig er personlig udvikling blevet et must, og fremtiden byder pludselig på enormt mange nye og spændende ting jeg kan deltage i. Jeg vil ikke "stå stille" og gå i stå. jeg vil ud og hente de muligheder der ligger i at udvikle mig endnu mere, og drømmen er rent faktisk en coachinguddannelse ifm. mit arbejde, hvor jeg kan hjælpe mine kollegaer i en travl og hektisk hverdag.

Jeg kan kun anbefale et coachingforløb hos Gitte, og der er meget stor sandsynlighed for, at du også bliver bidt af din personlige udvikling du oplever gennem dit forløb. De eneste spørgsmål du skal besvare ærligt på, inden du går i gang, er:

. ER DU KLAR TIL AT FORANDRE DIT LIV?
. ER DU KLAR TIL AT MØDE OP UDEN UNDSKYLDNINGER, SKJOLD OG FORDOMME?
. ER DU INDSTILLET PÅ, AT EN COACH IKKE LØSER ALLE DINE PROBLEMER? DET GØR DU SELV MED RÅDGIVNING FRA DIN COACH.
. SIDST MEN IKKE MINDST, ER DU KLAR TIL AT ROSE DIG SELV, VÆRE STOLT AF DIG SELV OG ERKENDE, AT DU ER NOGET SPECIELT?

Thomas Søgaard Nielsen
LEGO System A/S
Technical Engineer
MD&M Portfolio Management 1

Manglede information om coaching til eksamensprojekt

I forbindelse med Anna´s bachelor eksamen, manglede hun information om coaching. Hun anmodede derfor på sødeste vis om min hjælp, vi mødtes til en forberedt Anna, der havde udarbejdet en liste med spørgsmål om coaching til mig. Samtalen blev optaget. Her beskriver hun, hvad samtalen gav hende:

Jeg er socialrådgiverstuderende, og manglede information om coaching til min bachelor eksamen. Jeg fik aftalt et besøg med Gitte, så hun kunne fortælle mig mere om coaching og de elementer, der indgår i coaching processen. Gitte er en meget rar, imødekommende og forstående person, som gerne deler den viden hun har. Man kan mærke og høre at Gitte er meget passioneret og engageret, og dette gjorde mødet meget indsigts givende, lærerigt og spændende. Jeg fik meget nyttig viden ud af mødet, som jeg helt klart kan bruge til min eksamen.

Anna Døssing, 25 år og socialrådgiverstuderende.

Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg..

Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg havde indset, at jeg var nødt til at tænke mere på mig selv - gøre noget mere for mig selv, hvis jeg skulle blive et gladere og mere positivt menneske.
Har i årevis tænkt mere på andre end på mig selv - tænkt hvad andre tænkte om mig. Det skulle være slut nu.
Jeg søgte hjælp hos GItte og jeg må sige hun virkelig har formået, at få mig til at hvile i mig selv og handle ud fra hvad der gør MIG glad.
Hun ved lige hvor hun skal sætte ind, når man fortæller hvad "problemet" er.
Jeg har indset, at den eneste jeg kan lave om på er mig selv. Hun har givet mig de værktøjer jeg havde brug for, til at tage styringen i mit eget liv.

Birgit Vinther
LEGO System A/S
Measuring Assistant
Verification Measurements & Test