A3A8593W SORTHVID

Referencer fra Businesscoaching

Gitte Houmand is excellent in asking the tough but very relevant questions

As a coach Gitte Houmand is excellent in asking the tough but very relevant questions that leads to a deeper level of selv-awareness. I have had the pleasure of working with Gitte as my business coach. In her own way and always with a great sence of humour she challenges status qou and firm convictions and she provides great tools and insights that enables you to take ownership and make that change!

Top qualities: I give Gitte my strongest recommendations.

Christina Mikkelsen
Key Account Manager, aug. 2015

Simply a great coach..!

One of the best decisions in my life :)
I think that's the brief summary and outcome of my time spent with Gitte! Gitte has been a great support for me and got me back on 'track'. She has a personal approach and is very trustworthy.
I can warmly recommend her to anyone who needs personal development - she's simply a great coach.

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity

Lars Gilje
Energinet.dk, June 17, 2011

Super inspirerende coach og fantastisk person:

Jeg har været i et forløb hos Gitte i ca. fire måneder, fordi jeg blev opsagt fra min stilling i en pharma-virksomhed. Det gjorde, at jeg hurtigt blev frustreret og ikke kunne se mig ud af det. Jeg fandt hurtigt ud af, at Gitte er en fantastisk person, og hun er skøn at arbejde sammen med.

De opgaver, som Gitte har givet mig, har til tider været en stor udfordring for mig, men jeg har taget dem med en positiv indstilling, som Gitte også har lært mig. Det har givet nogen rigtig gode resultater på kort tid og gjort, at jeg er kommet langt med mit forløb. Gitte lærte mig at lytte til mine følelser, og det betød, at vi hurtigt fandt ud af, at det var et brancheskift, der skulle til, for at jeg kunne komme videre.

Det har været en fantastisk oplevelse at lære Gitte at kende. Gitte er meget behagelig at snakke og være sammen med. Hun er en lærerig person og er fyldt med positiv energi. Jeg er meget taknemmelig for, at hun har hjulpet mig videre til en afklaring vedr. mit drømmejob. Jeg vil helt klart anbefale Gitte til andre.

Anette Gjelstrup Salvesen