I kølvandet på stilheden

"Noget" har flyttet sig i mig. Det er nu 10 dage siden mit stilhedsretræte på Birgitta Klosteret i Maribo og ja, der er en indre bevægelse igang. Og pudsigt som det er, kan jeg denne gang ikke finde ord for det. Men bevægelsen mærkes. Tydeligt. Den kom allermest til udtryk i weekenden, hvor jeg var til en meget stort bryllupsfest. Da der blev spillet op til dans af bandet, fortrak jeg til mine egne gemakker. Den del kunne jeg ikke deltage i på det tidspunkt. Jeg er bestemt festlig anlagt, men lige denne del, hvor jeg skulle være i humør til dans og sjov, dér var jeg ikke. Og det ligner ikke mig. Men sådan var det i mig denne gang. Og det er ok. Ting tager tid. Og 3 dage på et kloster i stilhed må nødvendigvis sætte sine spor efter sig:-)

Så jeg listede stille og ubemærket af for mig selv. Nød den stille lune sensommer luft i den mørke nat de 100 meter hen til værelset. Da jeg atter var helt alene, kunne jeg slappe af. Nyde stilheden. Og sådan har det ikke altid været. At jeg har nydt stilheden. Men det gør jeg nu. Mærker hvor tryg den gør mig. 

I kølvandet på retræten er også en dyb, dyb opmærksomhed på netop ..stilheden i mig. Jeg behøver intet at gøre udover at fokiusere på den. Jeg bærer den konstant i mig. Stilheden. Og noget som altid er der, har aldrig været væk. Mit fokus har blot ikke været så intenst på stilheden og roen som nu. 

Mine guidede coachingvisualiseringer til mine kunder udøver jeg på stedet uden forberedelse og de er meget intense og meget klare får jeg af vide. Hvordan jeg gør, spørger de. Jeg tuner ind. Retter "bare" ind på personen jeg sidder overfor og så er der flow. Det er magisk ja. Fantastisk. Og jeg kan ikke bagefter gengive hvad jeg har sagt. 

Det er heller ikke væsentlig at huske hvad jeg har sagt. Det væsentlige er den værdi min kunde får med sig. Hvad der sker i hende eller ham. Om hun kan bruge det og hvordan hun tolker det. Det er dybdearbejde på et meget personligt plan. Mange forklarer, at det er forløsende på ubeskrivelig maner og at det er en meget smuk, indre rejse, jeg sender dem ud på, og at intet bagefter er som før. For nogle er denne rejse det første møde med dem selv. 

Jeg tror, jeg ved, hvad de mener:-)

Jeg har selv været på nogle indre rejser af forskellig art. De er alle smukke og unikke og tjener hver deres formål. 

I kølvandet på mit stilhedretræte nyder jeg pt efterdønningerne.

Du kan her læse mere om mine 3 dage i stilhed

Kh
Gitte 

 

 

 

Skrevet af Personlig dybdearbejde, stilhed kl. 17:30
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér