Spirituel coaching - for dig, som vil et lag dybere med din udvikling

Coaching på spirituelt niveau

Mit mest værdifulde værktøj, er mig selv. Derfor er det så afgørende, at jeg løbende er selvansvarlig for udvikling af mig selv som menneske, at udvikle mig indefra og ud - fastholde den søgende og nysgerrige proces i det at være menneske, på godt og ondt, og leve livet i balance med mig selv og mine omgivelser.  

Spejling - et powerfyldt værktøj til at se sig selv udefra

Mange af mine kunder spejler sig og med rette i mig. Det er naturligt. Vejen frem til indre uafhængig, som er belagt med behov for andre´s anerkendelser, domme, meninger og vurderinger, handler om at lære, at vi først er rigtig frie, når vi føler os uafhængige af dette behov udefra. At vi kan slippe behovet i at spejle os i andre og i stedet rette opmærksomheden indad og skabe kontakt med vores egne behov og følelser.

Jeg er ikke svaret på den perfekte udgave af dig

Og da jeg jo ikke er svaret på den perfekte udgave af min kunde, er det min fornemmeste opgave, at spejle kunden for sig selv, så hun lærer at se sig selv udefra med det sande billede af hende selv. Og ikke som hun tror, jeg ser hende. Når hun har sit fokus på, hvad hun tror, jeg ser, viser hun usikkerhed på sin egen dømmekraft og glemmer at mærke efter, hvordan det er, at være hende lige nu. 

At spejle er et powerfuldt værktøj som skaber selvindsigt, selvbevidsthed og selvforståelse. 

Skal en coach være neutral?

Når jeg coacher, er jeg langtfra neutral. Jeg bringer mig selv i spil med alt, hvad jeg indebærer af erfaring, følelser og nærvær. Mine spørgsmål kommer fra hjertet. Jeg slipper enhver forestilling om, at nu skal jeg huske at spørge om det, og nu skal jeg undgå dat - no - jeg giver slip og møder min kunde præcis dér, hvor hun er. Med sin problemstilling, sine følelser, ønsker og behov - vi åbner op for pandoras æske - folder det ud som ønsker at blive set på lige nu og det menneskelige møde er i fuld gang.

  • Vi italesætter, beskriver, omfavner og mærker.
  • Vi kigger på det. Undersøger og forholder os til det. 
  • Vi rummer det svære - det som i nuet skaber angst og forvirring.
  • Vi identificerer hvad der er følelser, behov, tanker og overbevisninger.
  • Vi lærer om os selv.

Hvad er målet for sessionen?

Der er ingen anden agenda end den kunden kommer med. Hendes ønske fra hjertet. Og den holder vi fast på. Justerer og retter til. Så det hele tiden passer ind, der hvor hun er. Hvor det giver værdi og mening lige nu. Det er så fint og meget, meget powerfuldt at coache på dette niveau.

Spirituel coaching er grænseoverskridende for mange, fordi det er nyt

At blive coachet på spirituelt niveau fordrer tillid. Kundens tillid til sig selv. Til mig. Til det, som hun ikke ved noget om i nuet og hvordan det kan berige hende. Tillid til, at hun indeholder mere end hun tror og at hun kan møde det, når hun åbner op og møder det, som kommer til hende. 

At hun tør træde ud af sin comfortzone og lære om sig selv.

Kontakt mig

Vil du også gerne et lag dybere med din egen udviklingsproces, så kan du skrive til mig her: gh@gittehoumand.dk - du er også velkommen til at ringe til mig her: 21 91 76 48 og vil du forberede dig til et afklaringsmøde med mig, kan du gøre det, ved at læse her: http://www.gittehoumand.dk/afklaringsmoede/

kh
GITTE HOUMAND
Lifecoach

Skrevet af Gitte Houmand kl. 11:39
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér