Gaven i stress - inspiration fra en klient beretning

Jeg møder ofte mennesker, der udviser et ekstra ordinært personligt mod. Disse personer er ofte ramt af stress og oplever her, en noget anderledes side i sig selv, som kræver hjælp udefra til at håndtere. Et af disse mennesker har jeg været så heldig at lære at kende gennem mit arbejde som stress coach.

Marianne, som hun hedder og ja, jeg har naturligvis fået lov at offentliggøre hendes navn og blog, har i forlængelse af hendes selvuviklingsarbejde, besluttet sig for at dele hendes tanker, føleleser om gode/dårlige dage samt hendes opvækst, som ikke er for sarte sjæle, på en blog. Det synes jeg er vildt stærkt og meget modigt og dejligt fordi hun åbner døren til at andre hårdt stressramte har muligheden for at byde ind med noget fra deres egen erfaring som stressramt eller blot byde ind med stort og små af støttende og positive kommentarer.

Det er både stærk og indsigtsfuld læsning. Da jeg mødte Marianne første gang kunne hun ikke mærke sig selv ej heller sætte ord på hendes følelser. Hun var blokeret. 

Idag er hun på rette vej - er fantastisk til at sætte ord på - læs og bedøm selv:-)

Det er vigtigt, at understrege, at der er hjælp at få og lys forude  - Marianne er et levende bevis på det - og at fortjenesten ene og alene skyldes Marianne´s vedholdenhed. Også når dagene var mørke.

Her er linket til Marianne´s blog - hun skriver smukt, nærværende og beskrivende.

http://marianneskov.wordpress.com/

kh

Gitte Houmand

 

 

 

Skrevet af Gitte Houmand kl. 15:14
personer har besøgt siden

0 kommentarer :

Kommentér